Redna seja skupščine PLZS in letna registracija pri zvezi

Prvi mesec letošnjega leta se počasi izteka, približuje pa se tudi najpomembneje domače tekmovanje leta – državno prvenstvo v klasičnem troboju moči – ki bo 14. marca na Vrhniki. Z letošnjim letom v veljavo stopa pravilo, ki pravi da se letna registracija po koncu januarja poviša.

Letna registracija za leto 2020 znaša:

Plačilo do vključno 31.1. 10€
Plačilo med 1.2. in 30.9. 15€
Plačilo po 30.9. 15€ (velja še v naslednjem koledarskem letu)
Kadeti, kadetinje 0€

Registracijo lahko poravnate skupaj s prijavnino na državno prvenstvo ali z ločenim nakazilom (klik za podatke), če bi radi prijavo opravili kasneje.

11. januarja je v Slovenskem olimpijskem izobraževalnem centru Ljubljani potekala redna seja skupščine PLZS, na kateri so bile sprejete tudi nekatere spremembe v pravilniku. Zapisnik seje in poročila najdete tukaj.

Pred kratkim je bil prestavljen sedež zveze. Novi naslov sedeža je Hrušica 70b, 4276 Hrušica.

ZA VSE, KI NA TEKMOVANJIH NASTOPATE PRVIČ:

Vsak tekmovalec, ki želi nastopiti na tekmi PLZS mora opraviti sledeče:

  1. Včlaniti se mora v klub oz. društvo, ki je član PLZS.
  2. Opraviti mora letno registracijo tekmovalca pri PLZS.
  3. Izpolniti mora prijavnico na tekmo.

Že v času pred pričetkom prijav oz. najboljše kar čim prej lahko tekmovalci uredite točki 1 in 2. Za članstvo v klubu lahko kontaktirate klube, ki bodo v letu 2020 del PLZS oz. njihove predstavnike – seznam najdete na dnu strani. Tekmovalci, ki ste že tekmovali prejšnjih letih in ste člani klubov, ne pozabite poravnati letne članarine. Vaši rezultati bodo na koncu leta šteli v točkovni seštevek in tekmovanje klubov.

Poleg članstva v klubu mora vsak tekmovalec opraviti letno registracijo pri PLZS. Izpolnjeno in podpisano vlogo lahko pošljete na naslov zveze, jo oddate osebno ali celo prinesete na samo tekmo. Letno registracijo lahko poravnate skupaj s prijavnino in velja do konca leta 2020 ter omogoča tekmovanje pod okriljem PLZS.

Prijavo na tekmovanje opravite preko spletne prijavnice. Ob prijavi izberete klub in starostno ter težnostno kategorijo v kateri želite nastopiti na tekmovanju. Po oddani prijavi vam bomo na e-poštni naslov posredovali podatke za plačilo prijavnine in letne registracije pri zvezi.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na info(at)powerlifting.si ter na naši Facebook strani.

Z močnim pozdravom,
PLZS

Klubi PLZS (po regijah):
Osrednje-slovenska:

Gorenjska:

Savinjska:

  • PLK Polzela (kontakt Samo Železnik, samo.zeleznik5(at)gmail.com)

Štajerska (Podravje, Pomurje):

Primorska:

Scroll to top