Vabilo na državno prvenstvo v klasičnem troboju moči 2020

6. državno prvenstvo PLZS v klasičnem troboju moči bo potekalo 14. marca v športni dvorani Ivana Cankarja na Vrhniki.

Prijave na tekmovanje so možne do 22. februarja 2020 s cenejšo prijavnino ob prijavi pred 12. februarjem in plačilom pred 14. februarjem. Na tekmovanju bo mogoče doseči norme za vsa mednarodna tekmovanja v klasičnem troboju moči, katerih prednominacije se zaključijo v obdobju med 15.3.2020 in 15.3.2021 (kar vključuje evropsko in svetovno prvenstvo v klasičnem troboju moči v letu 2020, svetovni univerzitetni pokal v letu 2020, evropski univerzitetni pokal v letu 2021, Arnold Classic Europe, veteranska prvenstva, tekmovanja v potisku s prsi, …), dosežene ekipne točke pa bodo štele za pokalno tekmovanje klubov v letu 2020.

Pomembna novost na letošnjem tekmovanju je posebna ponudba medijskih paketov, ki jih lahko naročite ob prijavi in si zagotovite fotografije in videoposnetke vseh vaših dvigov. Več informacij najdete v vabilu in v spletni prijavnici na tekmovanje.

V vabilu lahko najdete tudi podrobno opisan postopek registracije za vse ki boste tekmovali prvič. Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na info@powerlifting.si in na naši Facebook strani.

The competition is open for competitors from other countries, which can compete in a class of guest lifters. More information can be found in the invitation and the application form below.

VABILO
INVITATION

SPLETNA PRIJAVNICA (ONLINE APPLICATON FORM)

Scroll to top