Vabilo in prijavnica na državno prvenstvo v troboju in potisku s prsi z opremo

14. septembra bo v centru Natural 24/7, v Grosupljem, potekalo 2. državno prvenstvo v troboju in potisku s prsi z opremo.

Pravila tekmovanj z opremo se od pravil klasičnega powerliftinga razlikujejo le v dovoljeni osebni opremi. Pri powerliftingu z opremo je poleg pasu in povojev za zapestja dovoljena še uporaba do 2m dolgih elastičnih povojev za kolena pri počepu, podpornih dresov pri počepu in mrtvem dvigu ter podporne majice pri potisku s prsi. V skladu s 13. členom Pravilnika PLZS je na domačih tekmovanjih obvezna uporaba povojev za kolena, podpornega dresa za počep in podporne majice za potisk z razlogom jasne predstavitve razlik med obema panogama.

Na tekmovanju bo mogoče doseči norme za mednarodna tekmovanja v powerliftingu in potisku s prsi z opremo.

Vabilo
Invitation
Prijavnica (Application form)

Seminar o powerlfitingu z opremo

Dne 22. junija bo prav tako v centru Natural 24/7 potekal seminar o powerliftingu z opremo, ki ga bo vodil izkušeni kanadski tekmovalec v powerlfitingu z opremo in IPF trener II. kategorije Antonio Poskovic. Na seminarju bo mogoče preizkusiti povoje za kolena in podporne drese in majice ter se naučiti pravilne tehnike uporabe podporne opreme. Več informacij najdete na Facebook strani dogodka (klik)

<

Scroll to top