Vabilo na državno prvenstvo v klasičnem troboju moči 2020 (NOV TERMIN)

6. državno prvenstvo PLZS v klasičnem troboju moči bo potekalo 10. in 11. oktobra v prostorih KDU Olimpija v Ljubljani (Ob železnici 14).

Prijave na tekmovanje so možne do 17. septembra 2020 s cenejšo prijavnino ob prijavi pred 10. septembrom in plačilom pred 12. septembrom. Na tekmovanju bo mogoče doseči norme za vsa mednarodna tekmovanja v klasičnem troboju moči, katerih prednominacije se zaključijo v obdobju med 10.9.2020 in 10.9.2021 (kar vključuje svetovno prvenstvo v klasičnem troboju moči v letu 2021, svetovni univerzitetni pokal v letu 2021, evropski univerzitetni pokal v letu 2021, Arnold Classic Europe decembra 2020, veteranska prvenstva, tekmovanja v potisku s prsi, …), dosežene ekipne točke pa bodo štele za pokalno tekmovanje klubov v letu 2020.

Pomembna novost na letošnjem tekmovanju je posebna ponudba medijskih paketov, ki jih lahko naročite ob prijavi in si zagotovite fotografije in videoposnetke vseh vaših dvigov. Več informacij najdete v vabilu in v spletni prijavnici na tekmovanje.

V vabilu lahko najdete tudi podrobno opisan postopek registracije za vse ki boste tekmovali prvič. Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na info@powerlifting.si in na naši Facebook strani.

POMEMBNO! V PRIMERU, DA OMEJITVE GLEDE ORGANIZACIJE DOGODKOV NE BODO OMOGOČALE IZVEDBE TEKMOVANJA V POLNEM OBSEGU, BO DEL TEKMOVANJA PRESTAVLJEN NA NEDELJO, 11. OKTOBRA. ODLOČITEV O TEM V KAKŠNI OBLIKI BO POTEKALO TEKMOVANJE, BO SPREJETA V ZAČETKU MESECA SEPTEMBRA.

POMEMBNO! ZA TEKMOVALCE, KI SO BILI PRIJAVLJENI NA MARČEVSKI TERMIN DRŽAVNEGA PRVENSTVA, JE ODJAVA Z VRAČILOM PRIJAVNINE IN OSTALIH KUPLJENIH UGODNOSTI MOŽNA DO VKLJUČNO 31.8. ODJAVITE SE S SPOROČILOM NA info@powerlifting.si. VRAČILO LETNE REGISTRACIJSKE TAKSE NI MOŽNO.

The competition is open for competitors from other countries, which can compete in a class of guest lifters. More information can be found in the invitation and the application form below.

VABILO
INVITATION

SPLETNA PRIJAVNICA (ONLINE APPLICATON FORM)

Scroll to top