VABILO in PRIJAVNICA: Državno prvenstvo v potisku s prsi in Državno prvenstvo v klasičnem troboju moči za kadete, mladince in veterane

Državno prvenstvo v potisku s prsi in Državno prvenstvo v klasičnem troboju moči za kadete, mladince in veterane bo potekalo 24. in 25. februarja v Cirkovcah.

Prijave na tekmovanje bodo možne do sobote, 7. februarja, prek spletnega obrazca. Prijavnina mora biti poravnana najkasneje do vključno ponedeljka, 12. februarja.

Do vključno petka, 2. februarja, imajo pri prijavi na disciplino troboj moči prednost tekmovalci z izpolnjeno NORMO za državno prvenstvo. Prijava se šteje kot dokončna, ko je plačan račun za prijavnino, ki vam ga bomo poslali na mail. Tekmovalci brez izpolnjene norme se lahko vseeno prijavite, a boste pred iztekom roka uvrščeni na čakalno listo. O možnosti nastopa boste obveščeni takoj po izteku roka, ko boste na mail prejeli račun za plačilo prijavnine, ki ga boste morali poravnati v 1 tednu. Če bo število prijav presegalo število prostih mesto, bo po 1 tednu mesto ponujeno drugim tekmovalcem. Za tekmovanje v potisku s prsi ni norm in se lahko prijavijo vsi tekmovalci.

Do vključno 5. februarja so prijave mogoče le za tekmovalce z državljanstvom Republike Slovenije. Po 5. februarju bodo mogoče prijave tudi za goste iz tujine.

Skupno število tekmovalcev je omejeno na 120.

Vse pomembne informacije glede tekmovanja najdete v VABILU.
URNIK IN SKUPINE
Razpored po kategorijah – powerlifting
Razpored po kategorijah – potisk s prsi

Scroll to top