Letna registracija pri PLZS

Pogoj za pridobitev tekmovalne licence in možnost nastopanja na tekmovanjih Powerlifting zveze Slovenije je urejena letna registracija. V tem prispevku so predstavljene vse pomembne informacije o tem, kaj je potrebno opraviti za registracijo.

POGOJI ZA NASTOP NA TEKMOVANJU:

Vsak tekmovalec, ki želi nastopiti na tekmi PLZS mora opraviti sledeče:

  1. Včlaniti se mora v klub oz. društvo, ki je član PLZS.
  2. Opraviti mora letno registracijo tekmovalca pri PLZS.
  3. Izpolniti mora prijavnico na tekmo.

Že v času pred pričetkom prijav na tekmovanje lahko uredite točki 1 in 2. Za članstvo v klubu lahko kontaktirate klube, ki bodo v letu 2021 del PLZS oz. njihove predstavnike – seznam najdete na dnu strani. Tekmovalci, ki ste že tekmovali prejšnjih letih in ste člani klubov, ne pozabite poravnati letne članarine. Vaši rezultati bodo na koncu leta šteli v točkovni seštevek in tekmovanje klubov.

REGISTRACIJA

Za registracijo je v skladu s pravilnikom PLZS in zakoni RS potrebno:

  1. Izpolniti vlogo za registracijo tekmovalca (samo ob prvi registraciji).
  2. Opraviti spletno izobraževanje “ADEL for National-Level Athletes” o proti-dopinških pravilih (Izobraževalni program športnikov na nacionalni ravni, vsaki 2 leti, povezava do navodil)
  3. Plačati letno registracijsko takso.

Če spletnega proti-dopinškega izobraževanja ne morete zaključiti zaradi tehnične napake, ki se pojavi med zaključnim izpitom, pošljite screenshot, vaš ime in priimek in naslov certifikata, ki ga opravljate na nina.makuc@sloado.si.

Izpolnjeno in podpisano vlogo za registracijo ter pridobljen certifikat o opravljenem proti-dopinškem izobraževanju ADEL lahko pošljete na naslov zveze v fizični ali elektronski obliki. Znesek registracije poravnate z nakazilom zvezi:

Znesek letne registracije:

Plačilo do vključno 31.1. 10€
Plačilo med 1.2. in 30.9. 15€
Plačilo po 30.9. 15€ (velja še v naslednjem koledarskem letu)
Kadeti, kadetinje 0€

Znesek letne registracije lahko poravnate skupaj s prijavnino na državno prvenstvo marca.

Vsem tekmovalcem, ki ste bili pri PLZS registrirani v letu 2020 se registracija avtomatsko podaljša za celotno leto 2021, če boste nastopili na državnem prvenstvu 26. junija.

Klubi PLZS (po regijah):

Osrednje-slovenska:

Gorenjska:

Savinjska:

  • PLK Polzela (kontakt Samo Železnik, samo.zeleznik5(at)gmail.com)

Štajerska (Podravje, Pomurje):

Primorska:

Scroll to top